U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Getuigenissen

Chris De Dapper
Kurt en Isabelle zijn super lieve mensen, aan contact geen gebrek, directe antwoorden op onze vragen , ook veel uitleg gekregen.
Een aanrader TOP!

C T
Positief: Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Aangenaam verrast over de vlotte communicatie en afhandeling van de aankoop van onze woning.
De makelaar is een man zijn woord!
Doe zo verder.

Nathalie Syx
Wij verhuurden ons huis via immo Home. Al snel hadden we een afspraak met de zaakvoerders om het huis te bezichtigen. Daarna werden er zeer mooie, professionele foto's gemaakt voor verhuur. Deze kwamen ook al snel terecht op hun website, immoweb, enz. Een bezoekdag werd ingepland, wat ik al een zeer goed initiatief vind om alles te plannen op 1 dag. Sylvia die de bezoekdag organiseerde, gaf de mensen al snel een warm gevoel bij aankomst en zij gaf ook voldoende uitleg bij de rondleiding. Ze hadden zelfs foldertjes voorzien voor de mensen die kwamen kijken dat ze achteraf mee konden nemen naar huis. Het huis was al snel verhuurd op de bezoekdag zelf! Tijdens het tekenen van de overeenkomst kregen we voldoende uitleg, ook voor de nieuwe huurder. Alles is tot op de puntjes goed voorbereid! Zeer persoonlijk en professioneel advies zowel naar de eigenaar als naar de huurder! Kortom, wij zijn zeer tevreden klanten!

Anais Vercauteren
Als student liep ik twee kijkstagedagen mee met Kurt en Isabelle. Ik leerde niet alleen een nieuwe kijk hebben op het leven als vastgoedmakelaar maar leerde ook hele fijne mensen kennen met een passie voor vastgoed. Immo-Home is een warm, professioneel kantoor waar klanten voorop staan. Ze proberen elke opdracht met glans te vervullen en staan daarbij altijd open voor een gezellige babbel. Het feit dat er ondanks de drukke planning tijd gemaakt werd voor het helpen van een student zegt wat voor lieve mensen Kurt en Isabelle zijn, die de liefde voor vastgoed graag meegeven. Heel erg bedankt voor alle hulp en tijd !

Kevin Vergucht
Kurt & Isabelle hebben mijn appartement verkocht op de eerste kijkdag. De manier hoe ze dit hebben georganiseerd was bijzonder professioneel. Hun vakkennis en zeker ook de service na ondertekening van de compromis om tot de definitieve verkoop over te kunnen gaan, onderscheiden ze van de massa.
Ze hebben me ontlast van het begin tot het einde!
Wil je ook zorgeloos en snel je huis verkopen tegen de correcte prijs? Niet twijfelen! Kurt & Isabelle zijn de juiste partij hiervoor. #proudseller

Laura Van Bree
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Ik was op zoek naar een starterswoning. Het eerste contact verliep zeer vlot. Ik kreeg snel antwoord op mijn kandidatuur op een aangename manier. De administratieve kant werd professioneel en vlot verwerkt. Het zijn aangename mensen die je een vertrouwd gevoel geven. Alles was in orde. Perfecte service.

Koen Haentjens
Positief: Kwaliteit
Heel goede service! Bedankt Isabelle en Kurt voor de deskundige uitleg en begeleiding. Echt top ??
Groeten Koen

Jamaica Van Wonterghem
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
Mijn oma haar huis verkocht via Immo-Home. Alles is heel vlot verlopen wat voor ons in een moeilijke periode heel welkom was. Er werden heel mooie foto's gemaakt die voor ons mooie herinneringen zijn aan het huis van ons oma. Een top team. Bedankt voor alles !

Daniël Van Rentergem
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
We zijn aangenaam verrast door de vakkundige en sympathieke begeleiding bij de verkoop van onze woning .Waarvoor dank
We wensen de nieuwe eigenaars proficiat en veel geluk ‘Daniel&Britt

Frederic Horemans
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Kurt en Isabelle zijn eerlijke en sympathieke makelaars die weten waarmee ze bezig zijn. Altijd bereikbaar, altijd hulpvaardig en uiterst professioneel.
Bedankt voor de goede zorgen!
Frederic & Anouchka

Patrick Mertens de Wilmars
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Op een record tijd heeft Immo Home de geschikte partner gevonden voor de ontwikkeling van een 20-tal appartementen in regio Gent. De structurering via recht van opstal, de prijszetting en de besprekingen waren heel professioneel en aangenaam begeleid. Echt een aanrader voor eigenaars van bouwgronden die een professionele begeleiding zoeken.

Siebren De Schutter
Onze samenwerking was een enorm succes. Vanaf het eerste contact viel Immo Home op met een doorgedreven lokale marktkennis en een correcte prijszetting. Dat gecombineerd met de professionaliteit van de volledige ontzorging van het verkoopproces, de prachtige foto's van het huis, de regelmatige updates & contacten,... én natuurlijk de verkoop tijdens de eerste kijkdag, hebben voor een fijne samenwerking gezorgd.
Een absolute aanrader dus! Bedankt Kurt & Isabelle!
Siebren, Kelly, Manon & Alix

Claudine Van Kerckhove
Gisteren hebben wij getekend voor aankoop van een woning bij Immo-Home. Wij zijn zeer tevreden over de zeer snelle aanpak . Na ondertekening van het bod kregen wij de dag erna al een ontwerp van de verkoopsovereenkomst met reacties van de notaris voor aanpassingen. Niets is teveel gevraagd en al je vragen worden professioneel beantwoord in een ongedwongen sfeer. Wij voelden ons dan ook direct op ons gemak bij Kurt en Isabelle, een koppel met veel ambities ! Bedankt voor de fijne samenwerking . Die pannekoeken hebben jullie nog tegoed :-)

Alexander Adams
Heel vlotte samenwerking in deze moeilijke corona tijden. Heel goede communicatie tussen alle partijen. Een aanrader om met samen te werken !

Niels Stevens
Als student vastgoed had ik het geluk om bij Immo-Home 2 dagen kijkstage te volgen.
Zelf heb ik al enkele vastgoedmakelaars in actie gezien, maar Kurt en Isabelle steken er voor mij met kop en schouders bovenuit!
De (30!) foto's die Isabelle neemt per pand vertonen de onbewerkte realiteit, geen breedbeeldlenzen in dit kantoor!
Het financieel advies die Kurt als voormalig bankier biedt, is opnieuw een schep bovenop de klassieke makelaar.
Samen verzorgen zij op de eerste plaats de noden van zowel koper als verkoper zonder naar hun eigen belangen te kijken.
Voor mij als student zijn zij DE definitie van goede vastgoedmakelaars en kan ik hun kantoor enkel aanprijzen!

Harko van Egmond
Een zeer professionele en toch een persoonlijke aanpak die resulteerde in een snelle verkoop met nagekomen beloftes en verwachtingen ivm begeleiding, vraagprijs, etc... Een echte aanrader !!!

Luc Van Laere
Deze mensen geven je gepast advies, stellen je door hun vriendelijke aanpak op je gemak. Een aanrader

Christine De Clerck
Na maandenlang zoeken een heel tof huisje in ons budget gevonden. Eerste kennismaking met Immo-Home was heel ongedwongen, vlot en spontaan, maar met een professionele rondleiding en nodige feedback. We besloten het niet aan onze neus te laten voorbij gaan en kochten de woning. Nog geen uur later hadden we een officieel doc in handen en hadden we zekerheid. Het tekenen van de compromis verliep vlot en in mensentaal. Samen goed overlopen en de nodige uitleg bij mijn vragen gekregen, heel vriendelijk en professioneel. Ik zou het niet anders willen! ( en ook nog met een lekker glaasje/tof, kan je direct vieren)
Echte aanrader en toffe aanpak!! En geloof me, wij hadden al het 1 en ander gezien op onze zoektocht! Bedankt Immo home om bij te dragen aan ons geluk!

D'Hollander Jonas
Zeer vlotte en eerlijke communicatie, een verademing in vergelijking met andere immo-bedrijven. Deze mensen denken mee, zijn geduldig en stellen zich begripvol en flexibel op.
Enkel lof voor de aanpak van Immo Home!

Peter De Zutter
Zeer tevreden over de proffessionele aanpak, snelle afhandeling, discreet en vlot!! Mijn volgende verhuring regel ik opnieuw via Immo-Home bvba!!
Bedankt Kurt & Isabelle.

Marjolijn De Weerd
Een echte aanrader om mee samen te werken! Professionele, vriendelijke en vlotte mensen.

Nico Vandecasteele
Professionele begeleiding bij de aankoop van een investering en daarna de opstart van de verhuring. Bedankt Isabelle en Kurt

kelly roman
We zijn heel tevreden over de samenwerking. Het zijn heel vriendelijke mensen die uiterst professioneel te werk gaan. Ze doen er alles aan om je woning zo vlot mogelijk te verkopen. Prachtige foto's en een geslaagde kijkdag zorgden ervoor dat onze woning de dag zelf verkocht was. Zeker een aanrader om met Immo-home samen te werken.

Dylan Bellens
Als koper zeer tevreden over de aangename ervaring . De verzekering waarbij je als koper en verkoper verzekerd bent in de periode van bod tem. het schrijven is een absolute meerwaarde . Kortom Top service !

Sven De Pagie
Heel vriendelijke mensen die zichzelf niet opdringen. Veel uitleg geven en je bijstaan waar het nodig is..
Kortom.. Een aanrader als je uw huisje wil verkopen..!!

Collins Vdb
Top mensen, zeer professioneel. The place to be als je een goede makelaar zoekt!!!

Tamara Ringoot
Vlotte, professionele, correcte, aangename samenwerking. Een echte aanrader.

Debbie van den bergh
Zeer tevreden, zowel van de aankoop als van de verkoop! Een "echte" win win...
De warme afsluiters geven helemaal geen zakelijk gevoel! Dit wordt vervolgd... Thanks! ;-)

Ulrich Mathys
Zeer mooie en professionele foto's en een top advies en begeleiding

Liesbeth Vochten
Zeer professioneel, no-nonsens, geen onverwachte kosten en een hele goede na-service! Met andere woorden, wij zijn tevreden.

sabine de lee
voor en na verkoop perfect geholpen en begaan

Annelies Rogier
Zeer professioneel, correct, vriendschappelijk, goede begeleiding van begin tot afronding van de verkoop, dus: een aanrader.

Patsy Debruyne
Super ! Jullie zijn de eersten die ik contacteer wanneer het zover is, overtuigd van een perfecte service en professionele aanpak
Veel succes !!

Yolande Bal
Super team! Dat super veel vertrouwen geeft, en super fijn is om mee te werken!! Correct en professioneel.

Steven Vekeman
Professionele aanpak en een andere insteek dan de andere makelaars die ik uitgenodigd had!

Kavoos Boloorchi
Zeer professionele, eerlijke en vriendelijke mensen

Nic Geeraert
wij kregen een goede en duidelijke begeleiding.

G R
Professioneel, vriendelijk en correct.

huis Laarne
Fantastisch samenwerking..

Niels Steyaert
Aanrader! Vlot en professioneel!

r. project
Zeer tevreden

Stefanie Lievrouw
Top!!!!

Jeffery Goeman
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Nathalie Van de Velde
Bedankt!

Marianne De Kesel
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home