U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Zeveneken

Omschrijving

compromis in opmaak

VERKOCHT !!
Deze prachtige gerenoveerde rijwoning (laatste van de 4) zal opgeleverd worden tegen mei 2021, volledig afgewerkt in luxe afwerking.
De mooie nieuwe gevel met de aluminium ramen geeft onmiddellijk een knappe look.
Vooraan is de badkamer voorzien meteen luxe inloopdouche ,lavabomeubel en in de inkomhal een apart gastentoilet.
Achteraan bevinden zich de ruime woonkamer die voorzien is van een glazen koepel en groot schuifraam dat u zicht geeft op de tuin en achterliggende velden. Ook de open kwaliteitsvolle keuken (incl keukeneiland) is en troef in deze woning en heeft aanpalend een ruime berging. Op het gelijkvloers is vloerverwarming voorzien.
Op de 1ste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en vanuit de 2de slaapkamer kan je naar de geïsoleerde zolder waar nog een 3de slaapkamer kan gecreëerd worden.
Het terras is over de breedte van de woning en heeft een diepte van maar liefst 5 meter met achterliggend een ruime tuin (zelf aan te leggen). Regenput van 5000 L. Mogelijkheid tot bouwen van garage of tuinhuis achteraan. U kan de tuin bereiken via een weg aan de achterkant. Ook 4 zonnepanelen voorzien.
Bezoekdag zaterdag 03/04. Inschrijven enkel via mail naar info@immo-home.be . Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be
Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home