U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9060 Zelzate

Omschrijving

Zeer ruime gezinswoning

Van zodra u deze woning binnen komt zal u versteld staan van het volume. Via de brede inkomhal kan u rechtstreeks naar de keuken en de woonkamer. De ruime living heeft zeer veel lichtinval van zowel voor- als achteraan en de prachtige eiken parket zorgt hier voor de gezelligheid. De keuken is voorzien van alle nodige toestellen, aansluitend is een kleine berging onder de trap. In deze woning zijn 2 badkamers voorzien. De badkamer naast de keuken is nu meer ingericht als extra berging, maar heeft een ligbad, lavabo en toilet. Ook voorzieningen voor wasmachine en droogkast. Via de authentieke houten trap komt u op de eerste verdieping, hier bevinden zich 2 zeer grote slaapkamers en een nieuwe badkamer met ligbad/douche, lavabomeubel, toilet en handdoekdroger. Met een tweede vaste trap komt u op de volledig afgewerkte slaapkamer/zolderruimte. Hier is overal laminaat voorzien.
Ook de tuin is een troef aan deze woning, vanuit de keuken en living heeft u zicht op het gezellige, windvrije terras. Aansluitend aan de woning zijn er nog 2 tuinbergingen en achteraan plaats voor compost en vuilniscontainers. Er is ook een positieve elektrische keuring aanwezig.
Wil u deze woning bezichtigen,schrijf u dan snel in voor onze bezoekdag op zat.19/01,enkel op afspraak. info@immo-home.be of 0474/966 222 www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home