U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9060 Zelzate

Omschrijving

HOB met 3 slaapkamers

Deze knusse HOB is ideaal voor een jong gezin of als investering.
Via de ruime inkomhal kan u zowel naar de woonkamer, keuken als naar de bovenverdieping. De 3 slaapkamers (waarvan 1 met een extra berging/dressing) bevinden zich op de eerste verdieping.
Op het gelijkvloers is er een ruime,lichtrijke woonkamer met houtkachel en loopt u door naar de ruime keuken met veel opbergruimte. Er is ook een kelder aanwezig.
Achter de keuken is er een kleine badkamer voorzien met lavabomeubel, douche en toilet. Naast deze badkamer is een zeer ruime berging, waarvan er eventueel een grote badkamer kan gecreëerd worden en van de kleine badkamer dan een berging. De gezellige veranda is een troef, van hieruit kan u naar buitenkoer met tuinhuis en garage. Vooraan is er nog een voortuin waar je perfect een tuinset kan plaatsen.
Wenst u meer info over dit pand of komt u graag naar onze bezoekdag op 20/4, contacteer ons gerust: (enkel op afspraak) info@immo-home.be of 0474/966 222 . www.immo-home.be , volg ons ook op FB en Instagram: Immo-Home Lochristi


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home