U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9060 Zelzate

Omschrijving

Ruime woongelegenheid met handelspand, garage en tuin(grondoppervlak 350m²)

Dit enorm praktisch ingedeeld pand (gemengd gebruik) bestaat uit op het gelijkvloers een handelspand (160m2) en boven een ruime woongelegenheid (200m2). U zal versteld staan van het enorme volume.
Op het gelijkvloers bevinden zich een grote garage voor 2 wagens met wasruimte/bergplaats. Vooraan vind u het winkelgedeelte met aansluitend een ruime doorgeefhal met gastentoilet, 2de toegang tot de garage, een aparte grote praktijk- of stockruimte met lichtstraat en achteraan een kleinere ruimte die uitgeeft op het terras met gezellige ingesloten tuin en tuinhuis.
Op de 1ste verdieping komt u terecht in het privé-gedeelte. Hier bevinden zich een ruime woonkamer met open keuken en berging, apart gastentoilet, badkamer met ligbad, douche en lavabo en ook 1 slaapkamer/bureau. Via de 2de vaste trap komt u op de 2de verdieping waar u nog 3 zeer grote slaapkamers heeft, 1 daarvan heeft ook toegang met vaste trap naar de zolder, waar u nog een extra kamer van kan maken.
Kortom deze woning/handelspand is ideaal gelegen, enerzijds vlak bij het centrum van Zelzate, anderzijds vlakbij R4 en zeervlot bereikbaar.

TOPRENDEMENT!!!! Maar liefst een huur van 1530 euro, dit tot 01/12/2020.

Wenst u dit pand te bezichtigen, bezoekdag zaterdag 02/11, contacteer ons gerust: 0474/966 222 of info@immo-home.be . Volg ons ook op FB en Instagram.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home