U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9060 Zelzate

Omschrijving

OB met schitterende tuin!!

Deze goed onderhouden woning ligt in een zeer rustige buitenwijk van Zelzate, maar toch op fietsafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, … . Je komt de woning binnen via een ruime inkomhal met vestiaire, aansluitend toilet en badkamer. De ruime living baadt in het licht, en is direct gekoppeld aan het ruime terras. Een ingebouwde gashaard zorgt ook in de wintermaanden voor gegarandeerde gezelligheid ! De spiksplinter nieuwe keuken (februari 2020), voorzien van alle moderne comfort, vormt het perfecte sluitstuk van het gelijkvloers. Op de eerste verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers en een bureauruimte, en er zijn bovendien heel wat ruimtebesparende ingemaakte kasten. Elektrische rolluiken voorzien in de hele woning.
Maar daarnaast beschikt deze woning nog over een geweldige bonus : de tuin ! Via de oprit (met automatische poort) bereik je langs een gezellige doorgang het grote terras met grote automatische luifel. Genieten van een zonovergoten tuin, krijgt hier een heel andere dimensie. Want met een stijlvol overdekte jacuzzi, een saunahut én ruimte in overvloed voor een bijkomend zwembad krijg je bij deze woning zomaar je eigen wellness cadeau. En tot slot : er is geen enkele inkijk van de buren, privacy verzekerd dus ! Een perfect instapklare woning voor levensgenieters !! EPC is in aanvraag.
Voor bezoek op zaterdag 05/12 , mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr.
Volg ons op FB en Instagram.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home