U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9060 Zelzate

Omschrijving

Verder af te werken HOB op een goede ligging

Deze nog verder af te werken halfopen bebouwing (740 m2) met ruime tuin betreed je via de voordeur aan de zijkant van de woning. Je komt via een grote berging en een bijkeuken in de mooie ruime keuken (met zicht op de tuin) terecht. Deze keuken vormt het centrale punt op het gelijkvloers, want van hieruit heb je een open contact met de zeer grote leefruimte aan de ene kant, terwijl aan de andere zijde een dressing met aansluitende badkamer gelegen is. Het toilet bevindt zich aan de bijkeuken. Op het gelijkvloers heb je ook nog een tweede afzonderlijke kamer, die kan ingericht worden als kantoor of speelruimte voor de kinderen. Op de eerste verdieping vind je een ruime overloop met ingemaakte kasten, en drie slaapkamers waarvan twee vrij grote.
Achteraan de woning bevindt zich nog een grote berging van 60 m².
De woning is structureel gerenoveerd, maar vooral op de benedenverdieping moeten nog een aantal afwerkingen worden uitgevoerd.

Voor méér info of voor inschrijving op de bezoekdag van 31/10, contacteer ons gerust via mail naar info@immo-home.be. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home