U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Zaffelare

Omschrijving

VERKOCHT! Mooie Landelijke Woning!

COMPROMIS IN OPMAAK
Deze perfect onderhouden en instapklare woning is prachtig gelegen in een groene omgeving, mét een zeer grote west-gerichte tuin. Via de aangename inkomhal met ingemaakte vestiaire bereik je de lichtrijke leefruimte, die via het grote schuifraam uitkijkt op het gezellige terras. De mooie haard maakt het plaatje hier compleet. De aansluitende ruime leefkeuken kijkt eveneens uit op de tuin en het terras, waardoor je altijd overal dichtbij bent. In de keuken is er een afzonderlijke koele berging, en via een aparte gang bereik je het gastentoilet, de ruime garage en de achterdeur. Op de eerste verdieping bevinden zich drie mooie slaapkamers, een ruime badkamer met ligbad, douche en tweede toilet (met alweer uitzicht op de prachtige tuin) en twee handige opbergruimtes (met daarboven nog een extra bergzolder).
Bezoekd enkel mits inschrijving via mail (met naam en gsmnr) naar info@immo-home.be . Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home