U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is met optie - reservatie

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9032 Wondelgem

Omschrijving

Volledig gerenoveerde woning met 4 slaapkamers

Dit is een instelprijs.
Op zoek naar een prachtig gerenoveerde woning in de stadsrand van Gent ? Dan is deze rijwoning beslist een buitenkans. De inkomhal brengt je via een zwartstalen glasdeur tot in de grote leefruimte met een open keuken. Twee dakkoepels zorgen voor een aangename lichtinval, en het grote kookeiland is de ideale plek om uit te kijken op het terras en de diepe tuin. De prachtige badkamer met riante inloopdouche en toilet bevindt zich vooraan de woning. Op de twee verdiepingen zijn er in totaal vier mooie slaapkamers ingericht. De woning straalt een tijdloze klasse uit door de gebruikte materialen, zoals de warme aanvoelende vloeren en deuren. Uiteraard zijn alle technieken up to date, net als de isolatiewaardes. ASBESTVRIJ & GEEN RENOVATIEPLICHT!!
Bezoekdag 8/06: Inschrijvingen via mail naar tommy@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be GRATIS SCHATTING GRATIS FINANCIEEL ADVIES


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home