U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9032 Wondelgem

Omschrijving

Gezellige Stadswoning in Wondelgem

Deze gezellige stadswoning is gelegen aan een groen plein, met openbaar vervoer op wandelafstand. Zo ben je zonder zorgen op geen tijd in het stadscentrum van Gent. Via de inkomhal kom je in de open leefruimte. Deze is opgedeeld in een living met gezellige kachel, en een praktisch ingedeelde keuken. Via een bergplaats kom je op het knusse stadsterrasje. Naast de keuken is de moderne badkamer voorzien, hier bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasmachine. Op de eerste verdieping is er plaats voor één zeer ruime en één kleinere slaapkamer, en op de grote zolderverdieping is de master bedroom ingericht. Hier is eveneens extra polyvalente ruimte beschikbaar, en de grote dakramen zorgen voor een aangename lichtinval. Bezoekdag 15/07.
Inschrijvingen via mail naar tommy@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be
GRATIS schatting
GRATIS financieel advies


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home