U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9185 Wachtebeke

Omschrijving

OB met grote tuin en bos (9882m2) te renoveren

INSTELPRIJS : Openhuisdag zaterdag 11/07, van 10u30 tot 13U30.
Gezien het grondoppervlak met bos kan iedereen zich aanmelden(wel inschrijven via mail naar info@imo-home.be), wel zal de bezichtiging van de woning één per één gebeuren met mezelf. Biedingen onder gesloten envelop en zondagmiddag 12U wordt reeds kenbaar gemaakt of hoogste bod voldoende zal zijn voor de eigenaars.
Deze OB is zeer rustig gelegen. Na opfriswerken is dit een ideale woning voor natuurliefhebbers.
De tuin is momenteel ingedeeld in een groot tuinhuis met overdekt terras, overdekte jacuzzi, dompelbad, enorm grote pas gerenoveerde stallingen die ingedeeld zijn in lounge-ruimte, fitnessruimte en extra opbergruimte. Vanuit de zonovergoten tuin heeft u een prachtig landelijk uitzicht. Via het poortje van de volledig afgesloten tuin komt u in het sprookjesachtige bos terecht met de verschillende wandelpaden die u rondom begeleiden naar de kleine houten huisjes en de bankjes met uitzicht op de velden waar u bij warmere dagen verkoeling kan opzoeken. De eekhoorntjes huppelen ondertussen langs uw benen de bomen in.
De woning zelf is aan renovatie toe.
De indeling beneden bestaat uit een inkomhal, woonkamer met vaste trap naar mezzanine, lange gang die toegang biedt naar de ruime badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel met kolomkast, aparte berging, lichtrijke keuken met koele berging.
Op de eerste verdieping is er een nachthal en 3 slaapkamers..


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home