U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9185 Wachtebeke

Omschrijving

Charmante OB met grote tuin

Deze zeer ruime OB heeft een enorm volume. De woning is deels vernieuwd, deels niet. Wil u van deze woning uw thuis maken, dan kan dit perfect en kiest u de afwerking naar eigen keuze. Ruimte is er in overvloed en de charmes zijn er zeker.
De grote L-woonkamer met prachtige parket en een Flam houtcassette heeft veel lichtinval, ook de recente keuken is ruim en voorzien van alle nodige toestellen en heeft ook grote glaspartijen. De kelder is droog en een ideale bergruimte vlak bij de keuken. De enorme veranda, groot zonneterras incl nieuwe zonneluifel en prachtige tuin zijn de grootste blikvangers. Naast de veranda is een ruime garage met elektrische poort en aparte opbergruimte, toegankelijk vanuit de garage en veranda.
Via inkomhal en de gang die op alle ruimtes uitkomen bevinden zich nog een gastentoilet, bureauruimte en een wasplaats in 2 delen. Deze ruimtes moeten nog afgewerkt worden.
Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, waarvan 1 met balkon en zicht op de tuin en een zolderbergruimte. De badkamer is volledig nieuw en heeft een ligbad, aparte douche, 2de toilet en lavabomeubel. CV-ketel, aardgas, overal elektrische rolluiken, waterboiler slechts 2j.
Kortom, met een kleine investering maakt u een pareltje van dit uitzonderlijk pand op een grond van maar liefst 702m2!
Bezoekdag zaterdag 14/9, enkel op afspraak. info@immo-home.be , volg ons op FB en Instagram: Immo-Home Lochristi www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home