U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9185 Wachtebeke

Omschrijving

Prachtige OB met enorm volume MET zwembad!!

Achter de imposant brede gevel van deze volledige instapklare woning schuilt een klein paradijs voor de levensgenieter !
De gezellige inkomhal (met gastentoilet) brengt je naar de ruime leefruimte. De combinatie van de openheid, mooie parketvloer en groot houtvuur zorgen voor een echt cocooning-gevoel, waar het in de donkere wintermaanden zeer aangenaam vertoeven is. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot de eigentijdse keuken met een hoog open plafond (met aanpalende wasplaats en 2 extra bergruimtes) waar je rustig kan kokerellen met zicht op de perfect onderhouden tuin. In de knusse orangerie - inclusief ingebouwde verwarming - beleef je elke dag een vakantiegevoel, gewoon bij jou thuis. De grote schuiframen bieden een riant uitzicht op het prachtige zwembad (technisch compleet uitgerust met automatisch afdekzeil, doseerinstallatie, warmtepomp, ...) en de overvloed aan ruimte, genoeg voor een heuse dierentuin. Het agrarisch gebied rondom garandeert levenslang genot en privacy ! Op de eerste verdieping bevinden zich nog 4 grote slaapkamers en twee badkamers : één voor de kinderen, en een aansluitende aan de master bedroom die op haar beurt imponeert door het hoge plafond.
Groot zonnepanelenpark (48 stuks met tegenwaarde van +/- 30.000 euro tot 2031!)- grote tuinberging - dubbele garage - zwembad - unieke ligging !!
Bezoekdag 24/10: enkel mits inschrijving via info@immo-home.be , www.immo-home.be, volg ons op FB en Instagram.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home