U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9250 Waasmunster

Omschrijving

VERKOCHT op 1ste bezoekdag

VERKOCHT
Deze rustig gelegen, recente woning (bouwjaar 2015) beschikt over een mooie open leefruimte met veel lichtinval door de grote raampartijen aan beide zijden van de living. De aansluitende strakke open keuken is voorzien van alle moderne comfort, en beschikt over een mooie ruime berging en directe toegang tot de garage. Daardoor hoef je met je boodschappen maar een paar stappen te zetten ! Maar dé extra troef bevindt zich buiten : je hebt vanuit de woning een fenomenaal uitzicht op een open, landelijke omgeving (landbouwgrond, kan dus nooit bebouwd worden !). De tuin is gezellig en praktisch aangelegd, waardoor je van dit panorama elke dag van het jaar kan genieten ! Via de hal (met gastentoilet) bereik je langs de met natuursteen afgewerkte betonnen trap geruisloos de eerste verdieping waar zich 3 ruime slaapkamers bevinden. De master bedroom beschikt bovendien over een aanpalende dressing. Ook in de stijlvolle badkamer ontbreekt het niet aan comfort, met zowel een groot bad, een inloopdouche mét jetstream als een mooi badkamermeubel met twee lavabo's en een tweede toilet. De grote zolder biedt tot slot een zee aan extra bergruimte, en de woning beschikt over maar liefst 15 zonnepanelen. De ruime garage met elektrisch bediende poort biedt achteraan nog bijkomende bergruimte, en ze heeft ook directe toegang tot de tuin.
Bezoekdag 6/3: inschrijving enkele via mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home