U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9250 Waasmunster

Omschrijving

Zeer ruime luxueuze nieuwbouwwoning in centrum (7 slpkmrs)

In hartje Waasmunster bevindt zich deze tot in de puntjes afgewerkte nieuwbouwwoning (2010). Van zodra u binnenkomt zal u versteld staan van zowel het volume als de luxe afwerking. Via de ruime inkomhal, incl gastentoilet loopt u langs de dubbele glazen deur door naar de zonovergoten ruime woonkamer, met aparte bureauruimte en prachtige open keuken met groot eiland. Over de gehele breedte zijn er schuiframen voorzien en heeft u uitzicht op de aangelegde, zuidgerichte tuin met zonneterras en tuinhuis/lounge.
Achter de hoogwaardige keuken die voorzien is van alle nodige toestellen, bevinden zich nog een extra ruime wasplaats en zeer praktische dubbele garage met veel bergruimte en 2 auto staanplaatsen incl elect. poort.
Op de 1ste verdieping met ruime nachthal is er een prachtige badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel, alsook 3 zeer grote slaapkamers, waarvan 1 met inloop dressingroom. Via een aparte gang met ingemaakte kasten en 2de toilet gaat u naar de 2de verdieping waar u nog 4 gelijke slaapkamers kan vinden met elk een aparte opbergruimte.
Deze woning is ideaal voor samengestelde of grote gezinnen, alsook voor iemand met een bijberoep en dit in hartje Waasmunster en vlot bereikbaar via E17 en N70. EPC slechts 144! Elect conform.
Bezoekdag zat 14/9, enkel op afspraak: 0474/966 222 of info@immo-home.be . Volg ons op FB en Instagram: Immo-Home Lochristi. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home