U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9950 Waarschoot

Omschrijving

Romantische instapklare hoeve

In het nieuwe Lievegem bevindt zich deze super romantische hoeve en is volledig instapklaar. Alles werd gerenoveerd en is spiksplinternieuw. De combinatie van de charmes van de hoeve en de nieuwe moderne renovatie matchen perfect. De ruime woonkamer en open keuken met alle nodige kwaliteitstoestellen vloeien in elkaar en geven een zeer open en aangenaam gevoel. Naast de keuken is een ruime berging met werkblad. Het gastentoilet ligt tegenover de berging met daarnaast de prachtige badkamer met enorme inloopdouche, lavabomeubel en handdoekdroger. Op de bovenverdieping bevinden zich de 2 slaapkamers met veluxramen en een opbergruimte tussen beide kamers.
Via het zeer groot nieuw aangelegd terras kan u naar de buitenbergplaats aan de zijkant van de woning. De grote tuin is hier een enorme troef en volledig afgewerkt met zwarte tuindraad en -doek. Vooraan is een padje aangelegd naar de voordeur en is er gravé voor 4 autostaanplaatsen. Wenst u deze gezellige hoeve te bezichtigen,contacteer ons gerust: info@iimmo-home.be . www.immo-home.be , volg ons op FB en Instagram : i’mmo-Home Lochristi


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home