U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Klassevolle, ruime woning op topligging

De klassevolle (onlangs gerenoveerde en geïsoleerde) gevel van deze woning verraadt al alles wat er zich achter bevindt : een stijlvol gerenoveerd gebouw, met veel bewaarde authentieke elementen zoals vloeren en deuren, én eigentijdse toetsen. De sfeervolle inkomhal zet al meteen de toon en ze brengt je gasten in stijl tot in de open leefruimte met een gezellige haard en een doorkijk naar het achterliggende overdekte terras. In de compleet nieuwe keuken die voorzien is van alle moderne comfort, mét alweer mooie originele vloeren heb je heel veel lichtinval. Daarnaast beschik je over een ruim overdekt terras dat volledig kan afgesloten worden. Hier heeft u toegang tot een gastentoilet en een handige bijkeuken voor buiten of wasplaats. Achteraan is het heerlijk vertoeven op het strakke ingesloten ruim terras. Op de eerste verdieping bevindt zich een zeer grote master bedroom met mooie erker en balkon. Daarnaast een riante badkamer met ligbad, nieuw lavabomeubel en nieuw tweede toilet.(Rond de verwarmingsketel zal het volledig afgewerkt zijn). Op de tweede verdieping zijn er nog twee zeer ruime slaapkamers. Extra bergruimte is er in de zeer grote, droge kelder tegenover de keuken in de inkomhal.
Bezoekdag op zaterdag 09/04, enkel mits inschrijving via mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr. GEEN TEL. inschrijvingen.Meer info: www.immo-home.be
Volg ons op fb en insta.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home