U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9041 Oostakker

Omschrijving

Moderne instapklare rijwoning met 2 badkamers en ruim terras,tuin

Deze woning ligt in een zeer rustige buurt,doch dicht bij het centrum en is perfect instapklaar. KLEIN BESCHRIJF!
Via de inkomhal komt u terecht in de zeer ruime living met ingebouwde moderne strakke openhaard en de prachtige witte keuken met een groot eiland en voorzien van alle nodige toestellen. Hier is enorm veel lichtinval gecreëerd door de grote koepel in het hoge plafond. Aanpalend aan de keuken heeft u nog plaats voor een bureauruimte en is ook een apart toilet voorzien. Van hieruit heeft u ook doorgang naar de prachtige badkamer met inloopdouche, groot ligbad,dubbel lavabomeubel en kolomkasten.
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 grote slaapkamers (13m2-20m2). Op de 2de verdieping komt u via een vaste trap naar de master bedroom (34m2) met bijhorende 2de badkamer met douche, lavabomeubel,kolomkast en een 2de toilet. In alle slaapkamers zijn zeer ruime opbergkasten voorzien en is er overal verwarming aanwezig en licht er een stevige nieuwe laminaat. De hele woning is voorzien van dubbel glas.
In deze woning val je van de ene verbazing in de andere. Ook de tuin (totaal 140m2) met zijn knusse tuinhuisje en zijn nieuw aangelegde terras (50m2) is een pareltje. De lounge-hoek (10m2) op dit terras is volledig overdekt en voorzien van ingebouwde verlichting.
Er is ook een grote berging waar de vernieuwde recente (2014) bulex staat. Buiten is er een regenpomp aanwezig. EPC slechts 249!!!
Kortom, wil u verhuizen naar een instapklare woning die tot in de details afgewerkt is,contacteer ons dan snel voor een afspraak:
info@immo-home.be of www.immo-home.be , volg ons op FB en Instagram: Immo-Home Lochristi


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home