U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9041 Oostakker

Omschrijving

VERKOCHT

VERKOCHT BINNEN DE WEEK
Dit gelijkvloers appartement kom je binnen via uw privé inkomhal. Deze brengt je in de zeer ruime, lichtrijke leefruimte. Een dubbele deur geeft rechtstreeks toegang tot het terras, en een zeer mooi ingewerkte houtcassette brengt in deze stijlvolle leefruimte tijdens de donkere wintermaanden ongetwijfeld de gezelligste sfeer. Aan de ene zijde bevinden zich 2 slaapkamers en de aansluitende, half-open keuken biedt genoeg ruimte om gezellig te kokerellen en ondertussen te genieten van het mooie uitzicht op de tuin. Aansluitend bevindt zich nog een apart toilet en een modern ingerichte badkamer met ligbad en douche. Ook een ruime bergruimte met extra toegang tot de tuin die beschikt over recente technische installaties. De zeer ruime tuin biedt talloze mogelijkheden voor mensen met groene vingers of ruimte zoeken voor dieren en heeft twee ruime bergplaatsen. In de voortuin is voldoende plaats om 2 wagens te parkeren.
Voor meer info of inschrijving voor de bezoekdag van zaterdag 09/01, mail naar info@immo-home.be. Volg ons op FB en Instagram.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home