U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9850 Nevele

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG

COMPROMIS IN OPMAAK
Deze riante instapklare woning in landelijke stijl is heel rustig gelegen in een doodlopende straat, maar toch heel dichtbij het centrum van Nevele en al zijn faciliteiten. Via de inkomhal (met gastentoilet en vestiaire) kom je in de gezellige leefruimte met een massief houten vloer en inbouwcassette. Aansluitend is er een grote open keuken met veel ruimte voor een grote eettafel, vanwaar je steeds contact hebt met de tuin door de grote raampartijen. Het prachtig overdekte terras is te bereiken zowel via het schuifraam als de dubbele deur. Naast de keuken bevindt zich een wasplaats en berging, die uitgeeft op de garage (met elektrische poort). Op de 1ste verdieping is er rond de overloop ruimte voor 3 grote slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad, stijlvolle inloopdouche en een 2de toilet. Bergruimte is er in het tuinhuis en de handige zolder. 16 Zonnepanelen met certificaten.
Wenst u deze woning te bezoeken? Bezoekdag 2/10. Mail dan naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home