U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9820 Merelbeke

Omschrijving

Woning op topligging, vlot bereikbaar

Deze woning is heel rustig gelegen, maar toch vlot bereikbaar. Op de benedenverdieping heb je vooraan een eerste slaapkamer, met daarachter een mooie leefruimte met aansluitende keuken en badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers, waarvan één beschikt over een eigen douchecabine, lavabo en toilet. Het aangename terras geeft je toegang tot nog twee extra bergruimtes en de tuin die uitkijkt op het groen. De tuin is ook bereikbaar via een pad met recht van doorgang achteraan het huis (handig voor fietsers). Een grote troef van deze woning is zeker de ligging op wandelafstand van het Liedemeerspark (dat je ook ziet liggen vanuit de tuin), waar het heerlijk vertoeven is, alsook de bereikbaarheid van E17 en R4. Ook ideaal als investering voor verhuur aan particulieren en bedrijven.
Bezoekdag: 05/02: enkel mist inschrijving via mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr. Geen tel. afspraken. Voor meer info: www.immo-home.be , volg ons op FB en instagram.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home