U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is met optie - reservatie

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

Instapklare woning vlakbij centrum Lokeren

Deze perfect instapklare rijwoning is gelegen in een rustige buitenwijk van Lokeren, en vlot bereikbaar. Ze ontvangt je in een mooie inkomhal, met ruimte voor een vestiaire en gastentoilet. Van hieruit kun je zowel naar de leefruimte als naar de keuken. De living is door de grote raampartijen zeer lichtrijk, en het terras en de tuin vormen een mooi visueel verlengstuk. De keuken is voorzien van alle moderne comfort, en beschikt over een koele berging. Het overdekte terras bereik je vanuit zowel de living als de keuken, en hier kun je in alle rust genieten van het buitenleven. Op de eerste verdieping is er plaats voor drie slaapkamers en een badkamer, en daarbovenop beschik je over een ruime zolder waar plaats is voor een bijkomende kamer. Extra opbergruimte is er in het tuinhuis, dat je ook vlot kan bereiken via een doorgang achteraan in de tuin. Mega-handig voor de fietsen bijvoorbeeld !
Bezoekdag: 29/6. Inschrijvingen via mail naar tommy@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be GRATIS SCHATTING GRATIS FINANCIEEL ADVIES


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home