U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

Vrijstaande woning met prachtig uitzicht!

Deze mooi onderhouden woning ontvangt je in de compacte inkomhal, die je direct in de leefruimte brengt. Van hieruit heb je een magistraal landelijk uitzicht, het hele jaar rond. De kachel zorgt voor extra gezelligheid in de winter, en via de schuifdeur kom je op het leuke terras. Rechts van de leefruimte bevindt zich een overgangsruimte die bijvoorbeeld als dressing kan dienst doen, maar evengoed als bureelruimte kan ingericht worden. Daarachter is er een moderne badkamer voorzien. Links van de leefruimte kom je in de grote keuken, met heel veel lichtinval. Aanpalend is er een handige berging/wasplaats. Op de eerste verdieping is er plaats voor twee mooie slaapkamers, en op de zolder is er nog veel ruimte om een extra slaapkamer in te richten. De carport bereik je via je eigen oprit, en vanuit de tuin is het vooral genieten van het uitzicht dat je hier hebt.
Inschrijvingen via mail naar info@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be
GRATIS Schatting
GRATIS Financieel advies


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home