U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

Ruime Vrijstaande woning Op Rustige Ligging

Deze bijzonder rustig gelegen woning is er eigenlijk één van “twee onder één dak” : de oorspronkelijke woning werd aanzienlijk uitgebreid na de renovatie (2009), en het linkse gedeelte moet nog deels gerenoveerd worden. Via de automatische poort en ruime oprit bereik je de nieuwe voordeur aan de rechterkant van het pand. Deze brengt je in de inkomhal met gastentoilet en vestiaire, en zo kom je tot in de grote leefruimte. De open keuken heeft een groot kookeiland met gasvuur en zeer veel opbergkasten. Naast de keuken is er een extra opbergruimte voorzien, en aan de andere kant kom je in een polyvalente ruimte. Vanuit de leefruimte heb je een prachtig uitzicht op het achterliggende agrarisch gebied, en via de schuifdeuren kom je op het deels overdekte terras. Op de eerste verdieping is er rond de overloop plaats voor drie slaapkamers, een bureelruimte en een badkamer. Daarbovenop is er nog ruimte voor extra kamers, en dit is ook het geval op de eerste verdieping van de oude woning die bereikbaar kan gemaakt worden vanop de overloop.
Bezoekdag zaterdag 26/08: inschrijvingen via mail naar tommy@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be
GRATIS schatting
GRATIS financieel advies


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home