U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

Luxueuze Landelijke Woning Met Extra Leuk Ingericht Bijgebouw In Tuin


Deze prachtige woning in landelijke stijl ontvangt je ook in stijl : via een grote oud-houten inkomdeur kom je in de praktische inkomhal, en zo ga je verder naar de lichtrijke leefruimte. Je hebt hier rondom contact met de tuin, en de zithoek nodigt uit om rond de ingebouwde haard te genieten van de rust. De massief houten vloer is een absolute eye-cather, net als de ingemaakte kasten. De aansluitende keuken baadt in dezelfde sfeer, en ook hier kijk je uit op de tuin. Naast de keuken is er een handige wasplaats en een grote koele berging, en langs deze weg kom je ook in de garage. Op de eerste verdieping is er plaats voor drie slaapkamers en de badkamer met ligbad en riante inloopdouche. Daarbovenop is er nog een vierde slaapkamer voorzien. In de tuin beschik je over een extra verblijfsruimte, volledig ingericht. Op de zolder is er een slaapkamer met aanpalende badkamer voorzien. Zowel in de woning als in de tuin zijn er diverse opbergmogelijkheden aanwezig, en op het grote terras onder de kerselaar is het heerlijk genieten van het buitenleven. De 23 zonnepanelen leveren je je eigen energie. Dit betreft een instelprijs!!
inschrijvingen via mail naar kim@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be
GRATIS schatting
GRATIS financieel advies


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home