U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

VERKOCHT !!!

Deze energiezuinige woning ontvangt je in de mooie inkomhal die overgaat in een centrale gang die naar alle ruimtes leidt. De vernieuwde keuken bereik je via een stijlvolle glazen deur. Hij is voorzien van alle moderne comfort, en kijkt uit op het zonnige terras (dat je bereikt via een deur naast de keuken). Verderop kom je in de lichtrijke leefruimte (die ook via de inkomhal bereikbaar is), waar de houten vloer en de inbouwhaard voor veel sfeer zorgen. Tussen de keuken en de leefruimte heb je een handige opslagruimte. Aan de achterzijde van de woning beschik je over een prachtige badkamer met riante inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo en toilet. Daarachter zijn er drie ruime slaapkamers, en op het einde van de gang kom je in de zeer ruime garage (met grote automatische poort). Naast de woning is er een lange oprit, en vooraan heb je een extra parkeerplaats. In de tuin is er tot slot extra bergruimte in het tuinhuis. De woning is super geïsoleerd, en voorzien van nieuwe ramen met hoogrendementsglas. Daling prijs naar instelprijs ..iedereen kan bod uitbrengen onder gesloten envelop!
Voor bezoek : inschrijvingen via mail naar info@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home