U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG!!

COMPROMIS IN OPMAAK
Deze recente woning is ingericht in een landelijke sfeer, met oog voor comfort en veel ruimtegevoel. De inkomhal met een mooi afgewerkt gastentoilet, vestiaire en toegang tot een bergruimte/wasplaats leidt je naar de grote L-vormige leefruimte met open keuken . Via de grote ramen valt er veel daglicht binnen, én is er veel contact met de tuin. De open keuken heeft veel werkruimte, mét zicht op de tuin. De speksteenkachel zorgt gegarandeerd voor extra sfeer tijdens de winter. Via de trap in natuursteen kom je op de eerste verdieping, waar zich rond een mooie overloop drie slaapkamers en een afzonderlijk toilet bevinden. Daarnaast is er een ruime badkamer met inloopdouche, ligbad en lavabomeubel. Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping, waar nog plaats is voor twee extra slaapkamers. Hier is ook nog een kleine berging. In de tuin (die langs beide kanten van het huis bereikbaar is) beschik je over een grote tuinberging en een gezellig terras. Zowel op het gelijkvloers als de eerste verd. is er vloerverwarming. Regenput 3000L.
Bezoekdag: zat 5/2: inschrijven enkel via mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr. GEEN tel. inschrijvingen. Voor meer info: www.immo-home.be . Volg ons op FB en instagram.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home