U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

Prachtige recente HOB met 4 slpkmrs

Deze luxueus afgewerkte woning is een streling voor het oog. De buitengevel is zeer modern en strak afgewerkt met hout, zwarte afwerking rond de ramen en ook strak beveiligingsglas op de eerste verdieping.
In de inkomhal bevindt zich het gastentoilet en gaat u via de glazen zwarte stalen deur naar de ruime woonkamer met open keuken voorzien van alle nodige toestellen. Aansluitend is er een berging. Via de grote glaspartijen komt er zeer veel zonlicht binnen en kijkt u uit op de tuin en lounge/tuinhuis. Achterliggend is een oprit voor 2 wagens.
De bovenverdieping bereikt u via de 2de glazen stalen deur. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een berging voor wasmachine en droogkast en een praktisch ingedeelde badkamer met groot ligbad, aparte douche, 2de toilet en dubbel lavabo-meubel. De zolder is volledig geïsoleerd.
Deze prachtige woning is gelegen aan de rand van Lokeren. Vlakbij zijn er winkels en een school en ook de N70, E17 en het centrum zijn vlot bereikbaar.
Bezoekdag: zaterdag 3 November, enkel op afspraak: 0474/966 222 of info@immo-home.be , www.immo-home.be
Volg ons op FB en Instagram: Immo-Home Lochristi


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home