U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

Ruime woning in kindvriendelijke wijk

Deze recente woning (2001) is zeer rustig gelegen in een kindvriendelijke woonwijk te Lokeren of fietsafstand van het centrum, winkels en scholen.Ook een zeer vlotte verbinding met E17/N70.
Via de inkomhal komt u in de ruime woonkamer met mooie parket en hout-(pallet) kachel en de open keuken (incl toestellen en gaskookplaat) en antraciet-vloer, met directe verbinding naar de gezellige afgesloten tuin en terras met zonneluifel, incl tuinhuis.
Op het gelijkvloers is er ook een grote garage voorzien met elect.poort en incl elect. en water. In de inkomhal is er een gastentoilet. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers met laminaat en veluxen voorzien van rolluiken, een zeer grote badkamer met aparte douche, dubbel lavabo-meubel, ligbad en toilet. Op de 2de verdieping is er een ruime zolder aanwezig afgewerkt met hout. Vandaar ook het zeer lage EPC van slechts 136.
Extra’s: alarminstallatie, regenput vooraan van 3000l, 16 zonnepanelen met certificaten tot 2029. (=zeer laag elect-verbruik)
Voor info of bezoek: info@immo-home.be. Volg ons op FB en Instagram: Immo-Home Lochristi


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home