U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

Moderne HOB in gezellige woonwijk = VERKOCHT!!!!

Deze moderne HOB ligt in een zeer rustige kindvriendelijke woonwijk in hartje Lokeren en vlakbij alle uitvalswegen.
EPC van slechts 118 !!
Op het gelijkvloers bevinden zich een inkomhal met ingemaakte kasten, een zeer ruime living en een strakke open keuken met eiland en een aanpalende ruime berging en een apart toilet. Vanuit deze berging kan u rechtstreeks in de tuin. De enorme lichtinval in de keuken is een enorm pluspunt. Ook van hieruit kan u rechtstreeks via de dubbele ramen naar buiten.
De tuin is voorzien van een leuk tuinhuis en een houten terrasje. Ook de afsluiting is in hout, daarin is een poortje voorzien om zo rechtstreeks weg te kunnen op het aanpalend fietspad. Aan de zijkant van de woning is nog een houten tuinberging voorzien.
Op de bovenverdieping zijn 3 zeer ruime slaapkamers, waarvan 1 met een grote open dressing. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche,lavabo-meubel en een 2de toilet. Van hieruit kan u ook rechtstreeks uw wasgoed naar de berging gooien. Via de traphal kan u ook op de bovengelegen zolder die volledig geïsoleerd is en u 2 slaapkamers van kan maken.
Voor meer info of bezoek contacteer ons gerust. 0474/966 222 www.immo-home.be , volg ons op FB en Instagram: Immo-Home Lochristi


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home