U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

VERKOCHT op 1ste bezoekdag!!

VERKOCHT
Deze riante woning is gelegen in een zeer rustige wijk in het landelijke Doorslaar (Lokeren). Via de inkomhal (met gastentoilet en vestiaire) heb je rechtstreekse toegang tot de lichtrijke gerenoveerde leefruimte met ingebouwde gashaard. Langs het grote schuifraam kom je op het zonovergoten terras in de volledig afgesloten tuin, en een plafondhoge glazen deur geeft je toegang tot de hypermoderne, strakke nieuwe keuken. Aansluitend bevindt zich nog een bergruimte (met aansluiting voor 2de badkamer) en afzonderlijke wasplaats (met toegang naar de tuin). Verder op het gelijkvloers heb je een grote bureelruimte/slpkmr en garage (elektrische poort). Op de eerste verdieping bevinden zich nog 4 mooie ruime slaapkamers, ruime badkamer en de centrale nachthal die ook nog extra opbergruimte biedt. Daarboven bevindt zich nog een praktische geïsoleerde zolder. In de grote tuin is er een gloednieuw tuinhuis met een overdekt buitenterras en terras aan andere zijde.
EPC 157! Nieuwe CV-ketel. Bezoekdag za 29/5, enkel mits inschrijving naar info@immo-home.be met naam en gsmnr. GEEN tel afspraken! Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home