U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

Ruime OB met praktijkruimte en werkplaats/garage

Deze ruime OB heeft verschillende troeven.
Op het gelijkvloers bevinden zich, een ruime inkomhal met gastentoilet, zeer ruime L-woonkamer met veel lichtinval en een gezellige kachel, aansluitend een grote keuken met alle nodige toestellen en een koele berging. Achteraan een zeer grote slaapkamer, een wasplaats met incl een inloopdouche (mogelijkheid tot 2de badk) en toegang tot een (praktijk)-ruimte/bureau of eventueel een 5de slaapkamer. Deze ruimte heeft een aparte toegang.
Op de eerste verdieping bevinden zich de andere 3 slaapkamers, opbergzolder en een super grote badkamer met dubbel lavabo, ligbad en 2de toilet.
De garage is een vrijstaand bijgebouw met extra bovenverdieping met vaste trap, toegankelijk via de poort of aparte zij-ingang.
De tuin is fraai aangelegd en heeft nog een aparte tuinberging, incl een kolenopslagplaats, en 2 overdekte terrassen.
Kortom deze goed onderhouden prachtige woning is ideaal voor iemand met een bijberoep of een samengesteld gezin. Ideale ligging.

Maar liefst 42 zonnepanelen, zekerheid van 2500 euro/jaar aan certificaten (10 van 250 euro), dit tot 2032 wat resulteert in een minimale opbrengst van 27.500 euro! Laatste 2 jaren brachten de zonnepanelen 12 certificaten op!
De woning is voorzien van een ondergrondse kruipruimte om gemakkelijk met alle voorzieningen weg te kunnen.

Voor inschrijving op de bezoekdag van zaterdag 09/01, mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr , volg ons op FB en Instagram .www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home