U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

VERKOCHT op 1ste bezoekdag!

Deze perfect instapklare HOB is gelegen in een zeer rustige residentiële wijk 'Oudenbos' te Lokeren, net aan de grens met Lochristi/Zeveneken en E17, N70, busverbindingen, winkels zijn vlot bereikbaar. Deze woning heeft een volledige renovatie ondergaan in 2012, incl bijbouw achteraan. (bwj 1995)
Van zodra u deze straat binnenkomt zal u de charme van deze buurt onmiddellijk ontdekken...
Voor de woning zijn 2 parkeerplaatsen voorzien, ook in de straat is het gratis parkeren.
Via de inkomhal kan u rechts naar de (vroegere) garage die nu dienst doet als speel-/opbergruimte en wasplaats, hier is een vast raam geplaatst. Dit biedt ook een mogelijkheid tot 4de slaapkamer of opnieuw garage.
In de inkom is een gastentoilet voorzien en kan u zowel de keuken als de woonkamer betreden. De woonkamer is een enorme troef...de enorme glaspartijen van de bijbouw geven uit op de prachtige zuidgerichte tuin. In de woonkamer is ook een gezellige houtkachel voor de koude winterdagen. Aansluitend loopt u door naar de moderne open keuken incl alle nodige toestellen.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers. De zeer ruime badkamer is alsook een topper, met ligbad, inloopdouche, dubbel lavabomeubel en 2de toilet.
In de tuin is het heerlijk vertoeven, hier kan u de hele dag zonnen of schaduw opzoeken onder de mooie bomen. Achteraan is er een tuinhuis en heeft u een agrarisch uitzicht, aan de zijkant is een poortje voorzien en aanpalend aan de woning het gezellige zuidgerichte terras. Ziet u het ook zitten om hier te wonen, schrijf u dan snel in voor de bezoekdag op 7/11, enkel via mail naar info@immo-home.be . Volg ons op FB en Instagram , www.immo-home.be



Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home