U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG

VERKOCHT
Deze perfect onderhouden, instapklare eigentijdse woning is opgebouwd rond een centrale traphal, die toegang geeft tot de verschillende ruimtes die zich op de half-niveaus bevinden. Op het gelijkvloers is er naast het gastentoilet ook een bergruimte voorzien. Een half verdiep hoger bevindt zich de zeer lichtrijke leefruimte en aansluitend de open keuken waar een groot raam voor veel lichtinval zorgt. De woonkamer heeft twee niveaus, waardoor de hoge plafonds voor een zeer ruimtelijk gevoel zorgen. Dit effect wordt nog vergroot doordat zich vooraan een terras en achteraan een groot lounge-terras bevinden (bereikbaar via de schuiframen), van waarop je uitkijkt op de tuin en de omgeving. De massieve parketvloer en de ingebouwde houtkachel maken het plaatje helemaal af. Op dit niveau bevindt zich ook de badkamer, voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbel lavabomeubel en toilet. Op het volgende verdiep bevinden zich drie mooie slaapkamers, en centraal is er een grote dressing. Helemaal bovenaan is er nog een ruime bergzolder. Onderaan de woning is er nog de garage (met automatische poort) en een ruime berging / wasplaats. In deze ruimte is er een tweede douche met de mogelijkheid om hier een 2de badkamer te creëren.
Achteraan in de tuin is er een groot tuinhuis met gezellige zithoek. Ook het terras aan de woonkamer is bereikbaar vanuit de tuin.
Bezoekdag: za 13/3, enkel mits inschrijving via mail naar info@immo-home.be (niet telefonisch) met vermelding van namen en gsmnr. Volg ons op FB en Instagram, www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home