U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

Prachtige instapklare HOB

Deze woning is tot in de puntjes afgewerkt en zal u een zeer aangenaam gevoel geven. Van zodra u in de inkomhal binnen komt ziet u al de mooie keien-vloer. Van hieruit komt u in de lichtrijke woonkamer in parket met gezellige zithoek met gashaard en eetplaats die uitkijkt op het terras. Aansluitend is de zeer praktisch ingerichte keuken incl. alle nodige toestellen. Kelder aanwezig. De wasplaats/bijkeuken en gastentoilet bevinden zich achter de keuken. Van hieruit kan u ook naar het gezellige terras met houten afsluiting en de zonovergoten tuin met extra terras. De tuinberging en opbergzolder zijn vast aan de woning.
Op de eerste verdieping zal u versteld staan van de enorm grote master bedroom met parket-vloer en ingemaakte kasten en extra aparte dressingroom. Van hieruit loopt u door naar de ruime badkamer met massage-ligbad, aparte douche en dubbel lavabo-meubel. Het toilet is te bereiken via de badkamer en de nachthal.
Op de 2de verdieping zijn er nog 3 ruime slaapkamers en op de 3de verdieping, (ook te bereiken via vaste trap) is de zolder volledig ingericht als 5de slaapkamer. Zowel de vloer als het dak zijn geïsoleerd.
Vanaf 2005 tot op heden zijn er renovaties toegepast. Ook crepi, sidings en isolatie aan gevel, nieuw dak, 19 zonnepanelen aan 6000 KW/J, de hele woning is voorzien van rolluiken. Topligging, vlakbij centrum maar toch rustig gelegen, vlakbij winkels, N70 en ook E17 is vlot bereikbaar. Voor meer info en details: www.immo-home.be
Voor bezoek mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr.
Volg ons op FB en Instagram.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home