U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

Verkocht op 1ste bezoekdag

compromis in opmaak. NSTELPRIJS : Bezoekdag op zaterdag 08/08, maximum 12 inschrijvingen. Biedingen onder gesloten envelop tot zondagmiddag 12u zodat dus alle 12 de kandidaten de kans krijgen een bod uit te brengen!!
Deze ongelooflijk prachtige woning heeft tal van troeven. Enerzijds een zeer speciale architectuur, anderzijds zeer praktisch en energiezuinig met een E-peil 26!
Bij het binnenkomen via de pivoterende glazen alu-deur zal u versteld staan van het volume en de strakheid van de witte epoxy vloer met vloerverwarming en -koeling. In de inkom bevindt zich het gastentoilet, aansluitend de volumineuze woonkamer met open bureauruimte en aan de andere zijde de open keuken incl alle nodige toestellen. Zowel vanuit de woonkamer en de keuken kan u langs de grote hoogisolerende schuiframen naar het terras. Achter de keuken is een koele berging en een aparte inkom. U kan dan vanaf de carport overdekt naar binnen.
Via de gepolierde betonnen trap komt u op de eerste verdieping (ook epoxy en vloerverwarming) die voorzien is van 3 slaapkamers en een praktisch ingerichte badkamer met ligbad, dubbel lavabo-meubel, inloopdouche en aparte ruimte voor wasmachine/droogkast. Ook het bad en douche zijn uitbekleed met epoxy. Via de 2de betonnen trap gaat u naar de zolder die bijna afgewerkt is. Hier is de 4de slaapkamer voorzien met mogelijkheid tot 2de extra badkamer.
Ook de aangelegde tuin is een enorme meerwaarde met het grote terras, tuinhuis en vooral het landelijk uitzicht.
Domotica/zonnepanelen €1200/jaar tot 2033/warmtepomp/waterverzachter/regenput/aansluiting boxen en openhaard/vliesbehang,enz...zijn nog een aantal extra's.
Bezoekdag 08/08, enkel mits inschrijving naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr. Volg ons op FB en Instagram. Meer info: www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home