U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is met optie - reservatie

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

Woning met groot volume op groot perceel te Lochristi !!

Deze goed gelegen open bebouwing vormt een mooie opportuniteit voor wie op zoek is naar ruimte en die naar eigen smaak de bovenverdieping verder wil inrichten. Het gelijkvloers is opgebouwd rond de centraal gelegen inkomhal (met gastentoilet). Deze verbindt bijna alle ruimtes van het gelijkvloers. Te beginnen met de leefruimte, maar uiteraard ook de vier slaapkamers (waarvan er twee met elkaar verbonden zijn) en de mooi gerenoveerde badkamer. De ruime woonkamer baadt in het licht door de grote raampartijen, en de ingewerkte houtkachel zorgt voor extra sfeer. Aanpalend is er de ruime keuken (met daarnaast een koele berging) die ook verbonden is met de veranda, waardoor er een aangenaam ruimtelijk gevoel ontstaat. Er is een inpandige dubbele garage voorzien (met automatische poorten). Bovenop dit alles is er dus een zeer groot extra volume beschikbaar, dat bereikbaar is via een trap in de garage (of indien gewenst via een reeds voorzien trapgat vanuit de inkomhal). De grote zuidgerichte tuin is volledig afgesloten.
Bezoekdag 24/02. Inschrijvingen via mail naar tommy@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be GRATIS schatting GRATIS financieel advies.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home