U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is met optie - reservatie

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

riante woning in alle rust

Deze riante woning met landelijk uitzicht ontvangt je in stijl in de grote inkomhal (met gastentoilet). Van hieruit kun je zowel naar de keuken als naar de leefruimte. Deze laatste baadt in het licht door de grote ramen, maar vooral het landelijke uitzicht waar je hier van kan genieten is fenomenaal. Tijdens de koude wintermaanden zorgt een haard voor extra sfeer. De aanpalende keuken is zeer ruim, en voorzien van alle moderne comfort. Je beschikt hier bovendien over ingemaakte voorraadkasten, maar ook een koele berging en een extra opslagruimte zijn voorzien. Daarnaast bevinden zich rond een kleine hal drie zeer mooie slaapkamers en een badkamer met ligbad en een tweede toilet. Daarbovenop is er op de grote zolder nog ruimte voor extra kamers. In de tuin is er een grote opslagruimte/magazijn van 120 m² en een aparte garage aanwezig. De twee grote weilanden naast de woning, in totaliteit maar liefst 18.628m2 zijn te koop voor €199.000 .
Inschrijvingen via mail naar kim@immo-home.be , geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home