U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT !!!

Deze woning met zeer veel potentieel is zeer rustig gelegen, op het einde van een doodlopende straat. Je kijkt bovendien uit op het Wonderwoud, de nieuwe groenpool van Lochristi/Gent. Via een gezellige inkomhal met gastentoilet kom je in de open leefruimte, met dus een mooi uitzicht op het groen rondom. Via een open doorgang kom je in een riante eetkamer en verderop bevindt zich de alweer zeer ruime keuken. Naast de keuken is er een grote wasplaats met toegang tot de tuin en aanpalend een tweede toilet en een doucheruimte. Daarnaast kom je in de dubbele garage met automatische poorten en volop opbergruimte. Opbergruimte is er ook in overvloed op de zolder die langs de garage bereikbaar is. Helemaal aan de andere kant van de woning heb je drie mooie slaapkamers en een grote badkamer met ligbad, dubbele lavabo en een derde toilet. De grote oprit is ook afgesloten met een automatisch hekken. Interesse in deze woning?
Voor bezoek, inschrijven via mail naar nick@immo-home.be met vermelding van naam en telefoonnummer, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home