U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

Heel Gezellige Half-Open Bebouwing Te Lochristi!

Wonen op een steenworp van Lochristi-centrum met al zijn faciliteiten, scholen en winkels? Dan is deze woning een uitgelezen kans! Via de mooie inkomhal kom je in de grote leefruimte met veel lichtinval rondom, met ook een stijlvolle open haard aanwezig. Door een ruime opening kom je in de achterliggende keuken. Van daaruit heb je ook een mooi zicht op de tuin en het terras bereik je via een klein halletje. Daar bevindt zich ook een toilet en een ruime wasplaats/berging met daarachter nog een tweede (koele) berging. Op het einde van de lange oprit heb je een mooie garage met automatische poort. Op de eerste verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers en een badkamer met ligbad en een tweede toilet. Bergruimte is er in twee kleine zolders.
Voor inschrijving voor bezoekdag van 29/10 via mail naar nick@immo-home.be met vermelding van naam en gsm nummer, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home