U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG!!

Wonen in een rustige wijk, dichtbij alle voorzieningen van Lochristi-centrum én met een magistraal uitzicht? Dan is deze instapklare en mooi gerenoveerde woning beslist een goede keuze. De aangename inkomhal met gastentoilet en vestiaire brengt je in de prachtige leefruimte, waar het landelijke zicht meteen alle aandacht opeist. De moderne keuken, met een groot kookeiland en toestellen van kwaliteitsmerken, zorgt ook voor een heel aangename sfeer. Net zoals de keramische vloer in imitatieparket die op de volledige benedenverdieping warmte brengt. Een groot schuifraam verbindt de zuid-gerichte tuin met mooi terras ook helemaal met de leefruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een nog op te frissen badkamer. In het tuinhuis en de bergzolder is er voldoende opslagruimte beschikbaar. Een grote garage met wasplaats en een automatische poort maken het plaatje compleet. Het betreft een instelprijs, dus iedereen zal een bod kunnen uitbrengen onder gesloten envelop tot zondag 05/06 20u.
Bezoekdag zaterdag 04/06: inschrijvingen via mail naar info@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home