U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG!!

Compromis,in opmaak
Deze instapklare bungalow is gelegen in een rustige buitenwijk van Lochristi en zeer vlot bereikbaar. Via de gezellige inkomhal kom je in de ruime, zeer lichtrijke leefruimte. Je hebt overal zicht op de zonovergoten zuidwest-gerichte tuin waarin het heerlijk vertoeven is op het gezellige terras. Naast de leefruimte bevindt zich de praktische keuken met aansluitend een eethoek die via een schuifraam uitgeeft op het terras. Daarnaast heb je nog een grote berging/wasplaats ter beschikking. Verder is er nog een ruime badkamer met inloopdouche, een gastentoilet, twee slaapkamers en een tweede douchefaciliteit met extra toilet. In de tuin is er een dubbele garage voorzien en twee tuinbergingen. Extra bergruimte is er op de grote bergzolder.
Bezoekdag: 12/03 enkel mits inschrijving via mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en GSMnr. GEEN tel inschrijvingen. Meer info: www.immo-home.be , volg ons op FB en insta.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home