U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

prachtige energiezuinige woning

Opnieuw te koop gekomen !! Op zoek naar een stijlvolle, eigentijdse én gezellige woning ? Dan is deze halfopen bebouwing beslist iets voor jou ! Transparant is hier zeker wel de juiste omschrijving : alle leefruimtes zijn ingericht op halve niveaus, waardoor ze allemaal met elkaar verbonden zijn. De keuken is voorzien van een strak eiland ( incl gaskookfornuis) met natuursteen werkblad en veel opbergmogelijkheden, de grote, hoge raampartijen zorgen voor heel veel lichtinval en contact met het terras. Hetzelfde open gevoel is er in de leefruimte (met apart bureaugedeelte) die bovendien uitkijkt op de groene omgeving. Ook de slaapkamer en de badkamer (met mogelijkheid tot creëren van 2de slpkmr) is in dezelfde open architectuur opgenomen. Achter de houten voorgevel zit ook een garage verscholen, met een aansluitende bijkomende wasplaats/technische ruimte. Aansluitend het gastentoilet. Op het gelijkvloers is er vloerverwarming tot in de garage. Regenwaterpomp met oversch. stadswater, ventilatiesysteem.
Bezoekdag: 12/03 enkel mits inschrijving via mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr. GEEN tel inschrijvingen. Meer info: www.immo-home.be , volg ons op FB en insta.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home