U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

op te frissen bungalow

COMPROMIS IN OPMAAK
Deze op te frissen open bebouwing/bungalow is gelegen in een rustige wijk, dichtbij het centrum van Lochristi. Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet kun je zowel de leefruimte, een eerste slaapkamer als de centrale gang bereiken. De leefruimte is ruim en lichtrijk, en de ingebouwde haard zorgt voor extra gezelligheid. Via de centrale gang kom je in de keuken, langs waar je ook toegang hebt tot het ruime, nieuw aangelegde terras. Naast de keuken beschik je nog over een afzonderlijke berging. Daarnaast is de badkamer met ligbad en een tweede toilet. Achteraan de woning heb je nog twee ruime slaapkamers en een garage (momenteel ook ingericht als slaapkamer) waar zich ook de technische installaties bevinden. Bovenin de woning is er tot slot een ruime bergzolder. In de tuin is er ook nog een grote hangar/werkruimte (40 m2), de tuin is volledig afgesloten (met een automatisch hekken). EK=conform. Hele woning heeft rolluiken.
Bezoekdag zaterdag 5/2: inschrijvingen via mail naar info@immo-home.be , geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home