U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

Zeer ruime woning met dubbele garage in hartje Lochristi

Deze moderne instapklare woning is gelegen midden in het kloppende hart van Lochristi, met alle mogelijke voorzieningen in de buurt. De ruime garage die ook een aparte ingang heeft kan ook dienst doen voor een zelfstandig beroep. De woonkamer en open keuken met alle moderne comfort zorgen samen met het uitzicht op het aanpalende terras en de grote raampartij vooraan, voor een zeer ruimtelijk gevoel. De ingebouwde gashaard en vloerverwarming brengen de bonus. Op deze verdieping bevindt zich nog een berging en gastentoilet. Op de 2de verdieping zijn er 2 grote slaapkamers met airco en ingemaakte kasten en 2 zeer stijlvolle badkamers met inloopdouche, lavabomeubel én toilet. Daarbovenop is er nog een ruime zolderverdieping met ruimte voor nog een extra kamer of bergruimte. De garage heeft een automatische poort, achteraan is er veel extra bergruimte/wasplaats, extra douche en toilet én een tweede terras. Regenput 5000 L. EPC slechts 122!!
Bezoekdag weekend 05/06 februari, enkel mits inschrijving via mail met naam en gsmnr naar info@immo-home.be , volg ons op FB en instagram. Meer info: www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home