U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

top ligging

COMPROMIS IN OPMAAK.
Deze woning bestaat uit twee afzonderlijke wooneenheden, ideaal om vooraan uw zelfstandige activiteit/vrij beroep uit te oefenen, gecombineerd met privé woonst!!
De eerste wooneenheid verwelkomt je in een inkomhal met authentieke elementen. Via een grote glazen deur kom je in de lichtrijke leefruimte die door middel van een stijlvolle dubbele glazen deur in twee delen kan opgesplitst worden. Van hieruit heb je ook toegang tot de gezellige veranda, en kom je in de grote keuken. Aansluitend heb je toegang tot de badkamer, technische ruimte en terras. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamer. Op de zolderverdieping (die je bereikt via een vaste trap) is er nog ruimte voor extra kamers. De tweede wooneenheid bevindt zich achteraan de eerste woning. Deze bestaat uit een mooie leefruimte met open keuken, van waaruit je uitzicht hebt op de grote tuin en het tweede terras. Daarnaast beschik je nog over een slaapkamer met ingemaakte kasten, een badkamer met ligbad en een bergruimte/wasplaats. In de tuin tot slot is er een grote lounge/carport met tuinberging voorzien.
Bezoekdag 29/02 : enkel mits inschrijving naar info@immo-home.be met naam en gsmnr . Volg ons op fb en instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home