U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

mooi gerenoveerde woning!

OPNIEUW VERKOCHT
Staat terug te koop, krediet vorige koper kwam niet in orde.
Deze volledig gerenoveerde en instapklare woning is gelegen in een prachtige landelijke omgeving. De lichte inkomhal brengt je in de centraal gelegen, smaakvol ingerichte keuken die voorzien is van alle moderne comfort. Achteraan heb je via een zeer ruime wasplaats / berging (met een afzonderlijk gastentoilet) doorgang naar de evenzeer grote badkamer met ligbad en inloopdouche, dubbel lavabomeubel én een tweede toilet. De lichtrijke leefruimte heeft met zijn vele raampartijen een heel open gevoel, en via het raam achteraan bereik je eveneens het terras (dat ook via de berging bereikbaar is). Op de eerste verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers, en onder het dak is er een zeer ruime master bedroom. In de tuin is er nog een garage, en achteraan kan je genieten van de natuur rondom vanuit de overdekte lounge.
Bezoekdag: vrijdag 24/12 enkel mits inschrijving met naam en gsmnr naar info@immo-home.be . Volg ons op FB en instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home