U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG

Compromis in opmaak
Deze te renoveren woning is gelegen in de dorpskern van Zaffelare, maar met een magistraal zicht op het groen achteraan. Het gelijkvloers bestaat uit twee ruime kamers aan de straatkant, die via de inkomhal verbonden zijn met de leefruimte achteraan. De hoge plafonds verhogen zeker nog het ruimtegevoel. De aansluitende keuken brengt je in een achterbouw met kleine veranda en garage. Naast de leefruimte bevindt zich een handige kelder, met daarboven een eerste kamer. Op de eerste verdieping bevinden zich rond de zeer ruime overloop 2 grote slaapkamers en twee bergruimtes. Daarbovenop is er nog een grote zolder, die je bereikt via een vaste trap. De grootste troef is hier ongetwijfeld de grote tuin, inclusief diverse bergplaatsen en een heuse boomgaard achteraan, die je bovendien gemakkelijk kan bereiken via je eigen oprit.
Bezoekdag : 09/10 enkel mits inschrijving met naam en gsmnr via mail naar info@immo-home.be , volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home