U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG

COMPROMIS IN OPMAAK
Gezien de mega belangstelling zal er op de bezoekdag, tussen 10u en 12u kan je pand komen bezichtigen, onder gesloten envelop gewerkt worden, wat inhoudt dat elke kandidaat een bod kan uitbrengen tegen zondagavond 03/10 om 20U00 in de brievenbus van ons kantoor gelegen te Pauwstraat 24 te 9080 Lochristi.
Deze te renoveren woning is prachtig gelegen, midden in het landelijke Lochristi. Via de charmante inkomhal bereik je de lichtrijke, open leefruimte waar veel contact is met de omgeving. Aansluitend bevindt zich de ruime keuken (met een koele berging onder de trap), welke je ook bereikt via de wasplaats. Daarnaast is er een garage (met smeerput) en de badkamer. Via de achterdeur kom je op het overdekte terras. De ruime master bedroom bevindt zich eveneens op het gelijkvloers. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, en er is mogelijkheid tot uitbreiding op de zolder. De lange oprit brengt je in de prachtige tuin inclusief een mooi bosje achteraan. In de tuin is er naast de ruime tuinberging ook nog een grote serre aanwezig, ideaal voor iemand met groene vingers of bijberoep. Naar achter toe bijbouwen is ook een mogelijkheid. Recente rolluiken beneden.
Bezoekdag zat. 2/10 enkel mits inschrijving via mail naar info@immo-home.be met naam en gsmnr. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be . Geen tel inschrijvingen!


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home