U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

te renoveren bungalow

COMPROMIS IN OPMAAK
Deze op te frissen open bebouwing is gelegen in één van de groenste omgevingen van Lochristi op een zeer mooi stuk grond van maar liefst 1138 m2. Via de inkomhal met gastentoilet en weggewerkte vestiaire kom je in de grote leefruimte met aanpalende open keuken. Grote glaspartijen zorgen voor veel contact met de tuin, en de aanwezige open haard brengt extra sfeer. De leefruimte is opengetrokken richting de tuin via een veranda die op zijn beurt uitgeeft op het terras. Een centrale gang brengt je in de grote slaapkamer, badkamer, bureel en de ruime garage. De grote tuin (met twee tuinbergingen) is ook via de garage bereikbaar. Op de eerste verdieping is er een tweede zeer ruime slaapkamer, maar vooral nog heel veel plaats om extra kamers te creëren. De overal aanwezige betonnen gewelven zorgen voor een stevige basis hiervoor, alles is hier dus nog mogelijk.
Bezoekdag zaterdag 30/10, inschrijvingen enkel via mail met naam en gsmnr naar info@immo-home.be , volg ons op FB en instagram , www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home